Current Project- Novato «

Current Project- Novato

We are wrapping up this project in Novato, a renovation of an existing back
yard landscape to create more usable area and better transition spaces. We
pushed the spa and retaining wall back into the hillside to create more space,
planting the back hillside and expanded the lawn and flagstone walkways.

nb.jpg
Before- The previous spa configuration, while not
unattractive, created unusable lawn space and cramped the back yard

nb2.jpg
Before- The flagstone walkway that was existing was cramped by
the lawn and spa configuration

nf1.JPG
The
old spa pad was moved from the center of the yard to the edge of the yard,
creating more open usable space. The hillside was planted with groundcovers and
colorful perennials to open up views from the interior and improve on the bare
hillside.

nf2.JPG
The
existing flagstone was matched to tie in a seamless appearance with the old
patio.

nf3.JPG
The
spa was pushed back into the hillside, creating more usable space within the
yard.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.